Argitoidud

Õunapannkoogid kliidega

Keskmine hinne: 3.62 Allikas: Pannkoogid ja vahvlid Autor: Pille Enden
Väikeste magusate pannkookide sisse on peidetud kaneeli ja suhkruga maitsestatud õunad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega jahu, kaerakliid, suhkur ja sool. Klopi munad lahti ja lisa piim. Sega vedelik vähehaaval kuivainete hulka. Lõpuks lisa hulka õli ja lase tainal 30 minutit seista.

2. Koori õunad, eemalda seemned ja lõika õunad õhukesteks viiludeks. Kasta õunaviilud mõlemalt poolt kaneeli ja suhkru segusse.

3. Tõsta pannile lusikaga õhuke kiht tainast, lao peale õunaviilud ja tõsta peale veel tainast. Pööra koogid ümber, kui tainas on hüübinud ja kook ühelt poolt pruunistunud. Küpseta kook ka teiselt poolt kuldpruuniks. Serveeri vahukoore ja fariinsuhkruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa