Argitoidud

Räime-kartulivorm mädarõikaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Talvetoidud Autor: Lia Virkus
Seda vormirooga on lihtne teha, sest enamiku ajast küpseb ta ise ahjus. Kui värskeid räimi ei leia, võid kasutada ka külmutatud räimefi leesid või mõne väiksema valge kala fi leed. Soovi korral sega muna-kooresegu hulka tsipake Dijoni sinepit.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika keedetud kartulid viiludeks. Määri ahjuvorm võiga ning lao sinna kihiti kartulitükid ja räimefi leed. Pane räimedele veidi mädarõigast, soola ja tilli. Pealmiseks kihiks jäta kartulid, mis puista üle riivsaiaga.

2. Klopi munad vahukoore ja piimaga lahti (soovi korral lisa ka sinep), vala vormi. Laota pinnale võitükikesed. Küpseta 200kraadises ahjus 30 minutit või kuni roog on kuldpruun.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa