Argitoidud

Haug metsaseentega

Keskmine hinne: 2.05 Allikas: Seened potti, pannile ja purki Autor: Katrin Press
Kõhutäis, mis paneb haugi koju toonud kalamehe mõnust mõmisema.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Puhasta kala, eemalda luud ja lõika viieks suureks või kümneks väiksemaks tükiks. Hõõru soolaga ning pane koos pea ja selgrooga keedunõusse. Vala juurde vein ja hauta vaiksel tulel kaane all umbes 15 minutit.

2. Puhasta seened ja lõika õhukesteks viiludeks. Pruunista hakitud sibul kuumas võis, lisa seened ja kuumuta pidevalt segades läbi. Puista peale paprikapulbrit, võta tultl ning maitsesta soola ja pipraga.

3. Kuumuta nisujahu võis, vala peale kalaleem ja keeda läbi. Lisa seened ja pool hapukoorest ning keeda vaiksel tulel 10 minutit.

4. Määri hautamisnõu võiga. Vala põhjale veidi seenekastet, pane nõusse kalatükid ning vala peale ülejäänud kaste ja hapukoor. Pane 180-kraadisesse ahju 20-25 minutiks.

5. Naudi koos keedetud kartulitega. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa