Argitoidud

Õunaveinine sealihahautis

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Mahlase hautise saad, kuid katad ahjunõu kaanega. Nii on küpsemistemperatuur ühtlane ja toit jääbki mahlasem, sest vedelikukadu on väiksem. Pigem tekib lihast ja köögiviljadest vedelikku juurde.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Lõika sealiha kuubikuteks ja pruunista rasvaines kuumal pannil.
2. Viiluta sibul ja lõika porgand halgudeks.
3. Lisa köögiviljad pannile ja pruunista kergelt.
4. Vala juurde õunavein ja hõõgveinisegu.
5. Kuumuta segu pannil mõni minut, maitsesta soolaga ja tõsta seejärel ahjunõusse.
6. Vala nõusse ka koor ning lase lihal 150 kraadi juures umbes 45 minutit küpseda.

HEA TEADA!
* Hõõgveinisegu sobib täiendama ka teisi lihasid, näiteks veiseliha, kalkunit jms. 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa