Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tšilline kõrvitsasupp koorega

Argitoidud

Tšilline kõrvitsasupp koorega

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Maitsepaindlikku kõrvitsat ei jõua ära kiita. 

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 sl Või
1 tk Sibul
1 tl Tšilli (hakitud)
2 küünt Küüslauk
500 g Kõrvits
0.5 l Vesi
0.5 pakki Hõõgveinisegu
1 dl Rõõsk koor
Sool
Must pipar
1. Haki sibul, küüslauk ja tšilli ning kuumuta kergelt võis.
2. Haki kõrvits kuubikuteks ning kuumuta samuti võis läbi.
3. Vala juurde vesi ja kuumuta mõni minut.
4. Lisa hõõgveinisegu ja keeda suppi, kuni kõrvits on pehme.
5. Vala supp läbi sõela ja suru ka kõrvitsa viljaliha lusikaga läbi sõela.
6. Vala püree hulka rõõsk koor ja kuumuta veelkord läbi. Maitsesta supp soola ja pipraga.

HEA TEADA!
* Supile võid lisada ka mandlilaaste või vee ning rõõsa koore asemel maitsestada suppi hoopis mandlipiimaga. Kes poest mandlipiima ei leia, saab selle ise kodus valmistada, leotades purustatud mandleid vees ning seejärel segu kurnates.
* Kui kõrvitsa maitse ise on veidi kahvatu, asenda vesi supis kana- või veisepuljongiga. 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes