Argitoidud

Lihaseljanka

Keskmine hinne: 3.41 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Seljankas peab olema vähemalt kolme sorti liha, kappareid ja oliive, siis saab see õige meki.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta hakitud sibul(ad) poti põhjas rasvaines. Lisa tomatipüree, tükeldatud hapukurgid, loorber, poolitatud oliivid ja kapparid, hauta koos 5–10 minutit.

2. Vala juurde tuline puljong ja kuumuta keemiseni. Lisa tükeldatud liha, vorst ja sink ning kuumuta veel kord keemiseni. Viimistle maitse soola-pipraga.

3. Serveeri hapukoore, maitserohelise ja soovi korral ka sidruniviiludega.

HEA TEADA!
Kui hapukurgid on pisut ülekasvanud ja suured, siis koori need ning eemalda ka seemned. Tükelda supi jaoks ära vaid parim - viljaliha.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa