Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kanasalat karrikastme ja röstseemnetega

Argitoidud

Kanasalat karrikastme ja röstseemnetega

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Poole tunniga saad valmistada maitsva kanasalati, mis täidab hästi kõhtu. Küpseta kana grillil või pannil, kuidas hetkel mugavam on. Seemnesegu tee korraga valmis mitme salati jagu, siis on seda hea hiljem võtta. Säilita segu kinnises purgis.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
600 g Kanafilee
1 tk Pikk kurk
2 tk Nektariin või virsik
2 suurt peotäit Värske salat (meelepärane)
1 sl Õli
Sool
Must pipar
KASTE
1 tl Karri
1 sl Vedel mesi
1 sl Valge veini äädikas
3 sl Rapsiõli
Sool
SEEMNESEGU
2 sl Seesamiseemned
2 sl Kõrvitsaseemned
2 sl Rosinad (soovi korral)
1. Rösti seesami- ja kõrvitsaseemneid kuival kuumal pannil, kuni need saavad kauni värvi. Lase jahtuda ja sega rosinatega.

2. Küpseta kanafileed pannil õlis või grillil, maitsesta soola ja pipraga ning lase jahtuda.

3. Rebi salat väiksemateks tükkideks. Pese nektariinid või virsikud ja lõika sektoriteks. Koori kurk, poolita pikuti ja lõika viiludeks.

4. Mõõda kastmeained väiksesse kaanega purki ning loksuta segi.

5. Tükelda kanafileed. Lao kanatükid vaagnale kihiti salati, kurgiviilude ja nektariini- või virsikusektoritega. Nirista üle kastmega ja puista peale seemnesegu.

KOMMENTAARID

khmmm 21.veeb 2014 13:28
Väga mõnus salat. Toorainete puudusel asendasin virisku või nektraiini ühe pirni ja ühe apelsiniga ja kuna salatid ei maitse, siis selle asendasin jääkapsaga. Soovitan!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool