Argitoidud

Klaasnuudlivokk kana või veiselihaga

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Klaasnuudlite valmistamiseks piisab, kui lasta neil mõni minut kuumas vees paisuda ja seejärel külma vee all läbi loputada. Serveeri neid kohe, sest nuudlid kipuvad kokku kleepuma. 
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Vala klaasnuudlitele keev vesi, kata anum kaanega ja jäta nuudlid kolmeks minutiks valmima.
2. Haki küüslauk, tšilli ja ingver ning kuumuta pannil läbi.
3. Lõika kanaliha ribadeks ja prae pannil. Maitsesta sojakastmega.
4. Lõika kurk ja paprika ribadeks ning lisa pannile.
5. Viimasena lisa paisunud nuudlid ja hakitud roheline sibul ning kuumuta kergelt läbi.
6. Serveerimisel puista roale soovi korral veidi rohelist ja hästilõhnavat koriandrit.

HEA TEADA!
* Kana asemel võid kasutada ka taist ja pehmet veiseliha.
* Roa hulka võid lisada ka suvikõrvitsat.
* Kastmena sobib selle voki kõrvale ideaalselt magus tšillikaste. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa