Argitoidud

Tomati-fenkolisalat mungoaidanditega

Keskmine hinne: 3.62 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Samade komponentidega salatit võid ka soojana serveerida. Selleks kuumuta pannil kõik komponendid kergelt läbi, maitseks sobib lisada ka küüslauku ja sibulat ning soovi korral kana. 
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Lõika fenkol ribadeks ja kirsstomatid veerandikeks.
2. Haki lehtpetersell.
3. Lahusta mesi laimimahlas ja maitsesta soola ning pipraga.
4. Sega kaste värskete komponentide hulka ja viimasena puista salatisse idandid.


HEA TEADA!
* Meekastme võid tomatite, fenkoli ja peterselliga ka varem läbi segada ja lasta salatil mõnda aega maitsestuda. Idandid lisa vahetult enne serveerimist, et need mõnusalt krõmpsud jääksid.
* Salatikastme hulka võid lisada ka õli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Regina00 04.veeb 2014 20:41
Väga maitsev. Lisasin salati lehti, fenkoli jätsin välja ja lisasin 1,5 tl oliiviõli. Super.
1