Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tomati-fenkolisalat mungoaidanditega

Argitoidud

Tomati-fenkolisalat mungoaidanditega

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Samade komponentidega salatit võid ka soojana serveerida. Selleks kuumuta pannil kõik komponendid kergelt läbi, maitseks sobib lisada ka küüslauku ja sibulat ning soovi korral kana. 

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
200 g Fenkol ehk apteegitill
200 g Kirsstomat
1 peotäis Mungoaidandid
1 peotäis Lehtpetersell
1 tl Mesi
1 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
0.5 tl Sool
Must pipar
1. Lõika fenkol ribadeks ja kirsstomatid veerandikeks.
2. Haki lehtpetersell.
3. Lahusta mesi laimimahlas ja maitsesta soola ning pipraga.
4. Sega kaste värskete komponentide hulka ja viimasena puista salatisse idandid.


HEA TEADA!
* Meekastme võid tomatite, fenkoli ja peterselliga ka varem läbi segada ja lasta salatil mõnda aega maitsestuda. Idandid lisa vahetult enne serveerimist, et need mõnusalt krõmpsud jääksid.
* Salatikastme hulka võid lisada ka õli.

KOMMENTAARID

Regina00 04.veeb 2014 20:41
Väga maitsev. Lisasin salati lehti, fenkoli jätsin välja ja lisasin 1,5 tl oliiviõli. Super.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes