Argitoidud

Kanasupp tomatiklimpidega

Keskmine hinne: 2.77 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Kodus keedetud kanapuljongist saab maitsva ja toitva supi. Kanaklimbisupp on ajatu klassika ja meeldib tavaliselt kõigile. Viskasime värskenduseks sisse väikese vimka ja värvisime klimbid tomatipastaga punaseks!
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Lase puljong keema. Tükelda kanafileed ja porgandid, tõsta puljongisse ning keeda 10 minutit.

2. Tükelda kartulid, lisa koos roheliste hernestega supile. Keeda veel 10 minutit.

3. Valmista klimbitainas. Klopi muna lahti. Lisa vaheldumisi vett ja jahu, samal ajal segades. Sega sisse tomatipasta, paprikapulber ja sulavõi. Maitsesta soolaga.

4. Tõsta kahe teelusika abil supisse pisikesed klimbitörtsud siis, kui kartulid on kohe-kohe pehmeks saamas. Kui klimbid on tõusnud supi pinnale, on nad valmis. Maitse suppi ja kui tarvis, lisa soola ja pipart. Raputa peale rohkelt värsket hakitud peterselli.

HEA TEADA!
Kanapuljongi retsepti vaata siit!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa