Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kana-pastasalat Roquefort'i kastmes

Argitoidud

Kana-pastasalat Roquefort'i kastmes

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Maitsekas sinihallitusjuust Roquefort lisab kanasalatile mõnusat mekki, selle asemel võid kasutada ka Gorgonzola või Dolcelatte juustu.
kuni 20 min
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
1 sl Oliiviõli
250 g Pasta (spiraalid, lipsud jne)
250 g Kanaliha (keedetud, ahjust või grillilt, nahata)
3 tk Paprika (eri värvi)
KASTE
50 g Sinihallitusjuust (Roquefort või muu intensiivne juust)
2 sl Oliiviõli
2 sl Majonees
2 tl Valge veini äädikas
KAUNISTUSEKS
2 sl Värsked ürdid (murulauk, petersell)
Mustad oliivid
1. Keeda pasta peaaegu pehmeks ehk al dente.

2. Samal ajal valmista kaste. Purusta sinihallitusjuust kahvliga suures kausis, lisa ülejäänud kastmeained ja sega ühtlaseks paksuks kastmeks.

3. Nõruta pasta ja sega kausis kuumalt kastmega.

4. Lisa ka kanatükid, maitsesta ja sega hästi läbi. Lase jahtuda. Lisa seejärel ribadeks lõigatud paprikad ja sega. Tõsta serveerimiskaussi ja kaunista ürtide-oliividega. Serveeri toatemperatuuril. 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega