Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Sitsiilia kanapada

Argitoidud

Sitsiilia kanapada

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Maitsekat Itaalia-hõngulist tomatikastmes kanahautist on uhke pakkuda ka külalistele.
40-60 min
Gluteenivaba
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
2 sl Oliiviõli
4 tk Kanafilee või kintsuliha
1 tk Sibul
1 tk Tšilli
3 küünt Küüslauk
6 tk Päikesekuivatatud tomatid õlis
250 g Šampinjon (või muu värske seen)
3 dl Tomatipüree
2.5 dl Kuiv valge vein või puljong
1 tl Kuivatatud ürdid või Provence´i segu
1 tl Kuivatatud pune või basiilik
Sool
Must pipar
1. Kuumuta tükeldatud kana pannil õlis, pruunista ja jäta ootele.

2. Kuumuta hakitud sibul, tšilli ja purustatud küüslauk kastruli põhjas õlis. Kuumuta segades 3–4 minutit, lisa jämedalt tükeldatud päikesekuivatatud tomatid ja seened. Kuumuta veel mõned minutid, lisa ka tomatipüree ja vein. Maitsesta ürtide, soola ja pipraga.

3. Kuumuta keemiseni, tõsta potti ka kanatükid. Kata kaanega ja hauta 20–30 minutit, kuni kana on pehme. Serveeri kuumalt koos keedetud riisi või pastaga, mis on segatud oliiviõli ja hakitud basiilikuga.

KOMMENTAARID

maolen 14.mai 2017 18:41
kuidagi leidnud et puljongid rikuvad pasta maitse
Tarmo 24.okt 2013 14:19
Lihtsalt maru maitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes