Argitoidud

Sitsiilia kanapada

Keskmine hinne: 3.34 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Maitsekat Itaalia-hõngulist tomatikastmes kanahautist on uhke pakkuda ka külalistele.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Kuumuta tükeldatud kana pannil õlis, pruunista ja jäta ootele.

2. Kuumuta hakitud sibul, tšilli ja purustatud küüslauk kastruli põhjas õlis. Kuumuta segades 3–4 minutit, lisa jämedalt tükeldatud päikesekuivatatud tomatid ja seened. Kuumuta veel mõned minutid, lisa ka tomatipüree ja vein. Maitsesta ürtide, soola ja pipraga.

3. Kuumuta keemiseni, tõsta potti ka kanatükid. Kata kaanega ja hauta 20–30 minutit, kuni kana on pehme. Serveeri kuumalt koos keedetud riisi või pastaga, mis on segatud oliiviõli ja hakitud basiilikuga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tarmo 24.okt 2013 14:19
Lihtsalt maru maitsev!
1