Argitoidud

Õuna-porgandikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nutika perenaise kokaraamat Autor: Pille Enden
Kaneeli ja ingveriga maitsestatud õuna-porganditäidis annab koogile meeldivalt vürtsika maitse. Kogus 12 lõiku.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Vahusta või suhkruga. Lisa jahu ja külm vesi, sega ühtlaseks tainaks. Pane see täidise valmistamise ajaks külmkappi.

2. Koori ja riivi õunad ning porgandid. Lisa riivitud massile sidrunimahl ja kartulijahu. Sega omaette kausis suhkur, kaneel, ingver ja vanillsuhkur.

3. Jaga tainas pooleks ning rulli ühest osast koogi põhi ja teisest kate. Pane põhi 26 cm läbimõõduga pirukavormi ja tõsta riivitud segu peale. Riputa täidisele suhkru-maitseainesegu. Tõsta peale kate ja suru ääred korralikult kinni. Määri munaga ning küpseta 200kraadises ahjus 40 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa