Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Paprika-tomatipüreesupp kuskussiga

Argitoidud

Paprika-tomatipüreesupp kuskussiga

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtne ja mõnusalt vürtsine püreesupp külmaks ajaks. Supi muudab toekamaks kuskuss, mille võid asendada ka keedetud odrakruupide või speltatanguga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Punane sibul
1 küüs Küüslauk
1 sale kaun Tšilli
1 tk Paprika
1 tk Porgand
1 sl Õli
400 g Purustatud tomatid
2 dl Kanapuljong
1 sl Maitsestamata toorjuust
1 tl Suhkur
KUSKUSS
1 dl Kuskuss
1.5 dl Kanapuljong
1 sl Õli või või
1 sl Sidrunimahl
1. Kuumuta õlis hakitud sibul, küüslauk ja tšilli. Lisa tükeldatud paprika ja porgand ning kuumuta paar minutit.

2. Lisa purustatud tomatid, tuline puljong ja suhkur ning keeda tasasel tulel veerand tundi. Sega hulka toorjuust ja püreesta supp saumikseriga ühtlaseks.

3. Sega kuskuss kuuma puljongiga, lisa õli ja sidrunimahl. Vala puljong kuskussile, sega läbi ja lase teradel 5 minutit paisuda. Sega kahvliga kõik läbi ja sereeri koos supiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes