Argitoidud

Paprika-tomatipüreesupp kuskussiga

Keskmine hinne: 4.42 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Lihtne ja mõnusalt vürtsine püreesupp külmaks ajaks. Supi muudab toekamaks kuskuss, mille võid asendada ka keedetud odrakruupide või speltatanguga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta õlis hakitud sibul, küüslauk ja tšilli. Lisa tükeldatud paprika ja porgand ning kuumuta paar minutit.

2. Lisa purustatud tomatid, tuline puljong ja suhkur ning keeda tasasel tulel veerand tundi. Sega hulka toorjuust ja püreesta supp saumikseriga ühtlaseks.

3. Sega kuskuss kuuma puljongiga, lisa õli ja sidrunimahl. Vala puljong kuskussile, sega läbi ja lase teradel 5 minutit paisuda. Sega kahvliga kõik läbi ja sereeri koos supiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa