Argitoidud

Veisekebab koriandri ja mündiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kebabi võid serveerida nii vaagnalt kui kohe selle saia vahele torgata, sekka värskeid tomati- ja sibulaviile ning koriandrilehti lisades.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Haki värsked komponendid ja jahvata maitseained.
2. Sega kõik komponendid hakklihaga ja klopi segu korralikult käte abil.
3. Jäta segu pooleks tunniks maitsestuma.
4. Vooli hakklihamassist käte vahel piklikud kotletid ja torka iga kotleti sisse tikk.
5. Pintselda kebabid õliga üle ja küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 15 minutit.
6. Serveeri pitasaia ja maitsestamata jogurtist kastmega. Selleks sega omavahel jogurt, värske hakitud koriander ja sool.  

HEA TEADA
* Sama retsepti järgi võid valmistada ka lambakebabit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa