Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Veisekebab koriandri ja mündiga

Argitoidud

Veisekebab koriandri ja mündiga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Kebabi võid serveerida nii vaagnalt kui kohe selle saia vahele torgata, sekka värskeid tomati- ja sibulaviile ning koriandrilehti lisades.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
KEBAB
1 kaun Tšilli (roheline)
0.5 tl Ingver (riivitud)
1 küüs Küüslauk
1 sl Koriander (hakitud)
1 sl lehti Münt
0.5 tl Vürtsköömned (jahvatatud)
0.5 tl Nelk (jahvatatud)
0.25 tl Kardemon (jahvatatud)
Meresool
200 g Veisehakkliha
1 sl Õli
LISAND
Pita
Maitsestamata jogurt
Koriander (hakitud)
Sool
1. Haki värsked komponendid ja jahvata maitseained.
2. Sega kõik komponendid hakklihaga ja klopi segu korralikult käte abil.
3. Jäta segu pooleks tunniks maitsestuma.
4. Vooli hakklihamassist käte vahel piklikud kotletid ja torka iga kotleti sisse tikk.
5. Pintselda kebabid õliga üle ja küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 15 minutit.
6. Serveeri pitasaia ja maitsestamata jogurtist kastmega. Selleks sega omavahel jogurt, värske hakitud koriander ja sool.  

HEA TEADA
* Sama retsepti järgi võid valmistada ka lambakebabit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes