Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kikerhernesalat laimi-köömnekastmega

Argitoidud

Kikerhernesalat laimi-köömnekastmega

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Salatis võid julgelt kasutada konserv-kikerherneid, kuigi võid kikerherned ka ise leotada ja keeta. Konservi kasutades loputa kikerherned enne külma veega, et eemalda liigne konservivedelik. 

40-60 min

Retsept
portsjonile
SALAT
200 g Kikerherned
0.5 tk Jääkapsas
0.5 tk Pikk kurk
100 g Tomat
Koriander (värske)
KASTE
1 küüs Küüslauk
1 sl Õli
2 sl Laimimahl
1 tl Pruun suhkur
Sool
0.5 tl Vürtsköömned (jahvatatud)
0.5 tl Koriander (jahvatatud)
1. Haki küüslauk, jahvata köömned ja koriandriseemned ning sega teiste komponentidega kastmeks.
2. Haki kurk ja tomat ning sega köögiviljad kikerhernestega.
3. Vala salatile kaste ja jäta vähemalt pooleks tunniks marineeruma.
4. Serveeri salatit hakitud jääkapsalehtedel koos värske koriandriga.

HEA TEADA!
* Kastmesse võid pruuni suhkru asemel lisada ka mett või näiteks tuhksuhkrut, mis lahustub vedelikes eriti hästi.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes