Argitoidud

Kikerhernesalat laimi-köömnekastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Salatis võid julgelt kasutada konserv-kikerherneid, kuigi võid kikerherned ka ise leotada ja keeta. Konservi kasutades loputa kikerherned enne külma veega, et eemalda liigne konservivedelik. 
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Haki küüslauk, jahvata köömned ja koriandriseemned ning sega teiste komponentidega kastmeks.
2. Haki kurk ja tomat ning sega köögiviljad kikerhernestega.
3. Vala salatile kaste ja jäta vähemalt pooleks tunniks marineeruma.
4. Serveeri salatit hakitud jääkapsalehtedel koos värske koriandriga.

HEA TEADA!
* Kastmesse võid pruuni suhkru asemel lisada ka mett või näiteks tuhksuhkrut, mis lahustub vedelikes eriti hästi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa