Argitoidud

Kana-masala

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Selle kanaroa juures võid kasutada ka karripastat, millesse on juba valmis segatud tšilli, küüslauk, koriander ja teised maitseained. Ingverit ja sibulat, aga ka köömneid pead siiski ise lisama. 
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Haki sibul, tšilli, küüslauk ja ingver ning kuumuta pannil õlis.
2. Jahvata maitseained ja lisa pannile.
3. Lõika kanafilee kuubikuteks ja prae pannil koos teiste komponentidega läbi.
4. Vala pannile puljong, kuumuta kergelt ning lisa seejärel kookospiim.
5. Hauta, kuni kana on küps, ja serveeri rooga keedetud riisi ja värske koriandriga. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa