Argitoidud

Väikesed kohupiimapannkoogid

Keskmine hinne: 2.91 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Väikseid pannkooke võid teha nii soolaste kui ka magusatena. Soolastele sobib lisandiks soolaseenesalat või kodujuust koore ja tomatiga, magusatele mesi, moos või jäätis. Kui pannkooke jääb üle, maitsevad need hästi ka järgmisel päeval. Kogus 25 tükki.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Mõõda kaussi jahu, kalla juurde piim ja vispelda ühtlaseks. Lisa ükshaaval munad, samal ajal edasi vispeldades. Viimaks sega hulka kohupiim. Maitsesta soola ja soovi korral suhkruga.

2. Küpseta või-õlisegus väikesed pannkoogid ning serveeri meelepäraste lisandiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa