Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Väikesed kohupiimapannkoogid

Argitoidud

Väikesed kohupiimapannkoogid

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Väikseid pannkooke võid teha nii soolaste kui ka magusatena. Soolastele sobib lisandiks soolaseenesalat või kodujuust koore ja tomatiga, magusatele mesi, moos või jäätis. Kui pannkooke jääb üle, maitsevad need hästi ka järgmisel päeval. Kogus 25 tükki.

20-40 min

Retsept
TAINAS
1.5 dl Nisujahu
2 dl Piim
2 tk Muna
200 g Kohupiim
Sool
2 tl Suhkur (soovi korral)
Õli ja või (küpsetamiseks)
1. Mõõda kaussi jahu, kalla juurde piim ja vispelda ühtlaseks. Lisa ükshaaval munad, samal ajal edasi vispeldades. Viimaks sega hulka kohupiim. Maitsesta soola ja soovi korral suhkruga.

2. Küpseta või-õlisegus väikesed pannkoogid ning serveeri meelepäraste lisandiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp