Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ahjukartulid suitsuribiga

Argitoidud

Ahjukartulid suitsuribiga

Vanaemade kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Roog, mis vanal ajal sattus väga sageli lauale.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kg Kartul (kooritud)
300 g Suitsusearibi
Sool
2 tl Köömen
SERVEERIMISEKS
Hapukoor
Roheline sibul
1. Kooritud ja poolitatud kartulid panna ahjupannile. Puistata peale maitse järgi soola ja köömneid. Lisada ka törts vett.

2. Katta kartulid searibiviiludega ning küpsetada 200kraadises ahjus pehmeks (45–50 minutit).

3. Serveeri koos hapukoore ja ohtra rohelise sibulaga.

NIPP!
Pruunid kartulid saad, kui keedad need enne peaaegu pehmeks ja tõstad alles siis koos lihaga ahju. 
SOOVITUS

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes