Argitoidud

Vasikalihahautis

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Kerge ja hõrk vasikalihahautis sobib nii lõuna- kui õhtusöögiks. Varu selle valmistamiseks rohkem aega, kuna pajaroog haudub pliidil mitu tundi.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika vasikaliha kuubikuteks ja prae õlis kuldpruuniks. Lisa purustatud küüslauguküüned ja pruunista 1 minut.

2. Vala liha haudepotti. Lõika paprikad ribadeks ja sibul ratasteks, kuumuta pannil õlis 3–4 minutit ning vala potti liha juurde. Lisa sinna ka tomatikonserv ja vesi. Maitsesta soola, tüümiani, pune ja loorberiga. Hauta madalal kuumusel umbes 2 tundi.

3. Serveeri riisi, keedukartuli või spagettidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa