Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Vasikalihahautis

Argitoidud

Vasikalihahautis

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kerge ja hõrk vasikalihahautis sobib nii lõuna- kui õhtusöögiks. Varu selle valmistamiseks rohkem aega, kuna pajaroog haudub pliidil mitu tundi.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
700 g Vasikaliha
2 küünt Küüslauk
0.75 dl Õli
4 tk Roheline paprika
4 tk Sibul
400 g Kooritud tomat (konserv)
3 dl Vesi
Sool
Tüümian
Pune
Loorber
1. Lõika vasikaliha kuubikuteks ja prae õlis kuldpruuniks. Lisa purustatud küüslauguküüned ja pruunista 1 minut.

2. Vala liha haudepotti. Lõika paprikad ribadeks ja sibul ratasteks, kuumuta pannil õlis 3–4 minutit ning vala potti liha juurde. Lisa sinna ka tomatikonserv ja vesi. Maitsesta soola, tüümiani, pune ja loorberiga. Hauta madalal kuumusel umbes 2 tundi.

3. Serveeri riisi, keedukartuli või spagettidega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke