Argitoidud

Pastavorm tuunikala ja maisiga

Keskmine hinne: 3.19 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Säästuroog! Lihtne valmistada ja söönuks saab sellest suur pere. Kõrvale kausitäis värsket salatit ja maitsev õhtusöök ongi olemas.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Keeda pasta rohkes soolvees 2 minutit vähem, kui on kirjas pakendil.

2. Kastme jaoks sulata või ja sega kiirelt selles jahu. Nirista pidevalt segades hulka piim, nii et saad ühtlase valge kastme. Keeda 1 minut segades. Tõsta pliidilt ja sega vähehaaval hulka pool juustust.

3. Nõruta pasta ja sega kastme, nõrutatud tuunikalakonservide ja külmunud maisiteradega. Maitsesta soola, pipra ja hakitud tilli-peterselliga. Tõsta võiga määritud suurde ahjuvormi ja puista peale ülejäänud riivitud juust.

4. Küpseta 180 kraadi juures 15–20 minutit, kuni juust on kaunilt pruunistunud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa