Argitoidud

Kana-suvikõrvitsavorm krõbeda saiakattega

Keskmine hinne: 3 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Saiaviilud annavad vormiroale mõnusa krõbeda katte ja need saavad alati esimesena otsa. Soovi korral jäta vormiroast välja riis ja keeda kõrvale kartuleid.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda riis ja nõruta.

2. Tükelda kanafileed ja pruunista pannil 1 sl õlis, maitsesta broilerimaitseainega ning tõsta kaussi ootele.

3. Koori ja haki sibulad, tükelda suvikõrvitsad poolkuudeks. Kuumuta sibulat 1–2 sl oliiviõlis mõned minutid, lisa suvikõrvitsad ja kuumuta veel 3–5 minutit. Lisa tomatipüree, pune, puljong ja kanatükid, lase haududa 5 minutit. Maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga.

4. Sega hulka ka keedetud riis ja laota kogu kanasegu õliga määritud ahjuvormi, jaga peale õhukesteks viiludeks lõigatud sai. Nirista peale oliiviõli ja puista peale juust. Gratineeri ahjus 175 kraadi juures 15 minutit ja serveeri värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
shiver 15.sept 2014 15:12
Kana-
suvikõrvitsavorm
1