Argitoidud

Lõhe-kartulivorm lepasuitsujuustuga

Keskmine hinne: 3.12 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Mõnusalt suitsune klassika – suitsulõhe, kartulid, munad ja koor. Võid lepasuitsujuustu asemel kasutada ka mõnda muud juustu.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pese, koori ja viiluta kartulid. Lao kartulid, kolmveerand suitsujuustust, hakitud till (jäta osa pealepuistamiseks) ja tükeldatud lõhe kihiti võiga määritud ahjuvormi nii, et alumiseks ja pealmiseks kihiks oleks kartulid. Maitsesta kartulikihte soola ja pipraga.

2. Klopi lahti munad, lisa piim ja koor. Maitsesta vähese soola ja pipraga (ole ettevaatlik, sest lõhe ja juust on samuti soolased) ning kalla vormi. Puista peale hakitud tilli.

3. Küpseta ahjus 175 kraadi juures 45 minutit, riputa kõrvale pandud riivjuustuga üle ja küpseta veel 10–15 minutit või kuni kartulid on pehmed ja juust sulanud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa