Argitoidud

Lillkapsas sinepise juustuteki all

Keskmine hinne: 3.49 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Tänapäeva ime. Lillkapsast on saada ka sügaval sügisel. Roog on naiste vaieldamatu lemmik! Sinepine juustukate võib siiski mokka mööda olla ka meesperele. Sobib hästi liha-kala kõrvale, kuid miks mitte ka omaette roaks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda lillkapsas õisikuteks ja keeda soolaga maitsestatud vees 5 minutit, nõruta. Laota õisikud võiga määritud ahjuvormi.

2. Sega majoneesi hulka sinep ja laota õisikutele. Puista peale riivitud juust ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 15 minutit. Raputa soovi korral peale hakitud tilli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sill 27.märts 2015 17:31
tõeliselt maitsev!!! sinepisõprade vaieldamatu lemmik.
Liina 27.jaan 2014 20:53
Ülimaitsev! Täielik hitt! Lihapalle kõrvale ja täiesti piduroog!
1