Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Hakkliha-nuudlivorm

Argitoidud

Hakkliha-nuudlivorm

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtsalt valmiv vormiroog, mida võid munanuudlite asemel teha ka muude pastatoodetega. Meeldib ka lastele!

40-60 min

Retsept
portsjonile
150 g Munanuudlid
400 g Veisehakkliha
1 sl Õli
1 tl Basiilik (kuivatatud)
4 dl Bolognese pannikaste
2 küünt Küüslauk
1 tk Sibul (suur)
200 g Riivjuust
0.5 dl Parmesan (värskelt riivitud) v. muu kõva juust
350 g Suvikõrvits
1. Lõika suvikõrvitsast 6–8 õhukest viilu kaunistuseks ja jäta ootele.

2. Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks, nõruta. Pruunista hakitud sibul ja küüslauk pannil õlis, lisa juurde hakkliha ja pruunista. Lisa ka väikesteks kuubikuteks tükeldatud ülejäänud suvikõrvits, kuumuta veel mõni minut.

3. Sega hulka Bolognese kaste ja basiilik, kuumuta keemiseni. Vähenda pliidi kuumust ja hauta 5 minutit. Lisa nuudlid ja riivitud juust, sega ja kalla ahjuvormi. Kaunista pannil pruunistatud suvikõrvitsaviiludega.

4. Puista üle riivitud Parmesaniga ja küpseta 190 kraadi juures 20–30 minutit.

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga