Argitoidud

Sealiharullid mädarõikaga

Keskmine hinne: 3.09 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Uuendatud versioon imeheast kooslusest sealiha-mädarõigasõun. Toiteväärtust aitab tõsta rulli sisse peidetud mädarõikaleht.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Vasarda lihalõigud ligi 0,5 cm paksuseks, maitsesta soola ja pipraga. Aseta lõikelauale, puista peale mädarõigast ning kata mädarõikalehega. Keera tihedalt rulli ning toeta lihatükki lagunemise vältimiseks naturaalse niidiga.

2. Pruunista rullid pannil ning aseta siis koos õunasektoritega ahjuvormi. Vala peale rõõsk koor ning küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit. Sobib imehästi keedukartulite või kartulipudruga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 15.nov 2013 11:29
Ega värsket preagu võtta pole, kui seda sügavkülma suvel varusse ei sokutanud... :(
Aljona 13.nov 2013 15:07
Kust ma saan mädarõigast (värsket) ja selle lehti? Oskab keegi aidata ?
1