Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Sealiharullid mädarõikaga

Argitoidud

Sealiharullid mädarõikaga

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Artur Sadovski
Uuendatud versioon imeheast kooslusest sealiha-mädarõigasõun. Toiteväärtust aitab tõsta rulli sisse peidetud mädarõikaleht.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
500 g Sealiha (kaelakarbonaad)
Sool
Must pipar
4 tl Mädarõigas (värskelt riivitud või marineeritud)
4 riba Mädarõikaleht
6 tk Hapu õun
2 dl Rõõsk koor
1. Vasarda lihalõigud ligi 0,5 cm paksuseks, maitsesta soola ja pipraga. Aseta lõikelauale, puista peale mädarõigast ning kata mädarõikalehega. Keera tihedalt rulli ning toeta lihatükki lagunemise vältimiseks naturaalse niidiga.

2. Pruunista rullid pannil ning aseta siis koos õunasektoritega ahjuvormi. Vala peale rõõsk koor ning küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit. Sobib imehästi keedukartulite või kartulipudruga.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 15.nov 2013 11:29
Ega värsket preagu võtta pole, kui seda sügavkülma suvel varusse ei sokutanud... :(
Aljona 13.nov 2013 15:07
Kust ma saan mädarõigast (värsket) ja selle lehti? Oskab keegi aidata ?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes