Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Hakkbiifsteek singi ja juustuga

Argitoidud

Hakkbiifsteek singi ja juustuga

Indrek Kivisalu Hakkliha
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Sink ja juust on alati head lisandid, mis annavad veisehakkliha maitsele veel enam jõulisust ja kreemist mahlakust. Juustu maitseskaala on ju ka päris lai – alates mõnest kergemast laabijuustust kuni suitsujuustu ja Parmesanini välja. Juustu kaaslaseks võib singi asemel valida ka näiteks seened, aedviljad või hoopiski pähklid!

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Veisehakkliha
50 g Riivjuust
50 g Suitsusink
1 tk Muna
Sool
Must pipar
Tüümian
Õli (praadimiseks)
1. Haki suitsusink väikesteks kuubikuteks.

2.Pane kõik ained kaussi ning sega jõuliselt tampides ühtlaseks koospüsivaks massiks. Maitsesta soola (ettevaatust, ka sink ja juust on soolased!), pipra ja vähese tüümianiga.

3. Vormi hakkmassist märgade käte vahel lamedad biifsteegid ja prae pannil väheses õlis kuldpruuniks. Vajadusel võib järelküpsetada 180-kraadises ahjus.

KOMMENTAARID

28.jaan 2014 14:58
singi asemel kasutasin kreeka pähkleid. lisasin ka sibulat ja küüslauku. tulid küll head mahlased pihvid, kuid sibul ja tüümian ei sobi ikka kokku. arvatavasti sobiks paremini, kui tüümiani asemel võtta peterselli - siis saab sibul rahulikult domineerida :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool