Argitoidud

Saiavorm õunamoosi ja kohupiimaga

Keskmine hinne: 3.92 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Kodune saiavorm maitseb hästi koos külma piima või kisselliga. Sügisel võid valmistada saiavormi moosi asemel ka õuntega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Lõika sai kuubikuteks. Määri suurem ja kõrgem ahjuvorm võiga. Puista vormi põhja kolmandik saiakuubikutest ning määri peale pool moosist. Sega kohupiim 0,5 dl suhkru ja hapukoorega, laota moosile. Pane taas saiakuubikuid ja moosi. Viimaseks kihiks pane jälle sai.

2. Klopi munad 1 dl suhkruga lahti, lisa piim ja sega läbi. Vala piimasegu vormi. Olenevalt vormi suurusest võib piima-munasegu jääda üle või puudu. Viimasel juhul vala veidi piima juurde. Riputa peale ohtralt kaneeli ja kata roog fooliumiga.

3. Küpseta ahjus 200° juures 40 minutit. Võta veerand tundi enne valmimist foolium ära, et saiakuubikud
pealt pruunistuksid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa