Argitoidud

Hapupiimakook

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Nüüd läheb veidi vaja brändit ja kuivatatud kirsse, ent selles lihtsas võttes on peidus kogu koogi ilu. Kogus 12 lõiku.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Leota rosinaid ja kirsse umbes tund aega alkoholis.
2. Vahusta munad suhkruga.
3. Sulata või ja lisa munasegule.
4. Lisa taina hulka hapupiim ja manna.
5. Sega omavahel kuivained ja lisa taina hulka.
6. Viimasena lisa alkoholis leotatud rosinad ja kirsid.
7. Küpseta kooki 185kraadises ahjus umbes 45 minutit.

HEA TEADA!
* Brändi asemel võid kasutada marjalikööri.
* Koogi sisse võid lisada ka pähkleid või teisi kuivatud puuvilju ja marju.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 19.nov 2013 10:02
Jah, jahu kogus on õige.
Päike 18.nov 2013 13:57
Kas jahu kogus on ikka õige, tundub liiga suur, manna on ju ka ?
1