Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Mustikakook

Argitoidud

Mustikakook

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Serveeri kooki koos külma piima või ürditeega. Koogisse sobivad nii värksed kui külmutatud marjad ja seega pole vahet, kas kooki küpsetada keset marjasuve või külmal talveajal, mil marjaisu iga kell meid tabada võib. 

40-60 min

Retsept
portsjonile
100 g Või
1.2 dl Suhkur
2 sl Vanillsuhkur
Sool
2 tk Muna
1.2 dl Piim
5 dl Nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
4 dl Mustikad
1. Vahusta suhkur võiga.
2. Lisa vahustamist jätkates ükshaaval munad.
3. Sega kuivained ja lisa vaheldumisi piimaga taina hulka.
4. Määri küpsetuvorm võiga ja puista üle jahuga. Vala tainas vormi.
5. Puista koogile mustikad.
6. Küpseta kooki 185kraadises ahjus umbes 40 minutit.

HEA TEADA!
* Koogi võid valmistada ka teiste suvemarjadega või marjaseguga.

KOMMENTAARID

Georgia 17.veeb 2014 07:48
Kick the tires and light the fires, problem ofiflialcy solved!
Malla 17.veeb 2014 05:12
Short, sweet, to the point, FRxaleEEct-y as information should be!
tiiu 23.nov 2013 15:55
Vabandust, aga kolmas punkt, lauseehitus on väga eksitav!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool