Argitoidud

Kruubipuder sealiha ja kartuliga

Keskmine hinne: 3.36 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Üks üdini Eesti roog.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki sibul ja kuumuta potis õli sees.
2. Lõika sealiha suupärasteks kuubikuteks ja pruunista potis.
3. Haki riisikad ja lisa samuti potti.
4. Lisa eelnevalt leotatud kruubid ja vala juurde vesi.
5. Hauta rooga mõõdukal kuumusel umbes 30–40 minutit.
6. Koori kartul ja lõika kuubikuteks ning lisa kruupite hulka umbes kümme minutit pärast haudumise algust.
7. Valmisroa hulka lisa hakitud värsket peterselli.

HEA TEADA!
* Liha valides eelista kaelakarbonaadi või peekonit.
* Peterselli asemel sobib roa hulka lisada ka punet.
* Soola lisa vähe või üldse mitte, see sõltub soolariisikatest.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa