Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Õlles hautatud karrine hakkliha-kapsahautis

Argitoidud

Õlles hautatud karrine hakkliha-kapsahautis

Lia Virkus Sügistoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiirelt valmiv argiroog, kus õlles hautamine annab kapsale mõnusa maitse – alkohol aurustub välja. Karri koos jaapani sojakastmega lisab roale põnevat idamaist mekki. Serveeri hautist keedetud speltatangu, riisi või kartuliga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Kodune hakkliha
1 sl Õli
2 tl Karri
300 g Värske peakapsas
1 tk Sibul
1 tk Porgand
1 tk Õun
33 cl Õlu
2 sl Vasikafond
2 sl Jaapani sojakaste
1 dl Vesi
Sool
Must pipar
Cayenne´i pipar
Hapukoor 30%
1. Keeda kartulid või speltatangud pehmeks.
2. Samal ajal pruunista hakkliha suurel sügaval pannil õlis. Lisa karri, peenteks ribadeks lõigatud kapsas, sibul
ja õun ning kuumuta mõned minutid segades. Lisa ka peenteks ribadeks lõigatud porgand, õlu, sojakaste, fond, näpuotsaga Cayenne'i pipart ja vesi.
3. Lase tasasel tulel podiseda 15–20 minutit, kuni kapsas on pehme. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri
paksu hapukoorega.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 21.nov 2013 10:19
Lia Virkus vastab: "Neljale võiks võtta lisandiks umbes 1 kg kartuleid või speltatangu umbes 300 grammi."
küsimus 20.nov 2013 10:57
Kui palju kartulit/tangu on vaja?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke