Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Leivakoorikus praemuna ja suluguni juust

Argitoidud

Leivakoorikus praemuna ja suluguni juust

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kõik ühes – leib, muna, juust, peekon ja salatki lisaks. Pehme leivasisu saab ära kasutada küüslauguleibadeks, paneerimiseks või koogi sees.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 suurt viilu Rukkileib
100 g Suluguni juust
4 tk Muna
8 viilu Peekon
Rukola
Kirsstomat
Õli (praadimiseks)
1. Lõika leivaviiludel pehme sisu välja. Kuumuta pannil võid ja tõsta juurde leivakoorikud. Pruunista ja pööra ümber.

2. Tõsta kooriku sisse suluguni juustu viilud ja löö sinna ka muna. Prae mõõdukal kuumusel, kuni muna on hüübinud.

3. Eraldi pannil prae peekon krõbedaks. Serveeri muna leivakoorikus koos krõbeda peekoni, salatilehtede ja tomatiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes