Argitoidud

Tomatine kanasupp

Keskmine hinne: 3.49 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Tuumakas kanasupp, kus tomat annab roale nii iseloomulikku maitset kui värvi.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Pane riis keema.
2. Samal ajal haki sibul, küüslauk, fenkol ja tomat.
3. Sulata eraldi potis või ja kuumuta selles hakitud köögiviljad, v.a tomatid.
4. Lisa hakitud tomatid ja kuumuta läbi.
5. Vala juurde puljong ja lase supipõhjal keema tõusta.
6. Maitsesta leem soola ja pipraga ning lisa ka natuke suhkrut.
7. Haki keedukana, lisa koos keedetud riisiga supi hulka ja lase supil veelkord keema tõusta.
8. Serveerides lisa maitserohelist, näiteks hakitud basiilikut.


HEA TEADA!

* Värsked tomatid saad asendada ka tomatikonserviga, aga eelista tükeldatud tomateid omas mahlas, mitte tomatipüreed.

* Supile võid lisada ka rohelisi oliive.

* Riis võid asendada hoopis nuudlitega või siis üldse mitte kumbagi lisada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Piret 05.märts 2014 19:17
Väga maitsev supp, kindlasti läheb kordamisele! Mõned kommentaarid siiski: ma ei tea, kust saab osta valmis keedetud kanaliha. Seega algas supi keetmine kanakoibade keetmisega. Nii tekkis ka puljong. Tomatite asemel kasutasin "chopped tomatos" e hakitud vms tomatite konservi, mis on kiirem ja minu meelest ka maitsvam variant tomatitest:). Riisi asemel kasutasin tai munanuudleid- väga meeldis!
1