Argitoidud

Kanasupp sidruniga

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Lihaga püreesupid pole tavaliselt argiste valikute hulgas, ent need maitsevad ülihästi.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Haki sibul, porgand ja seller.
2. Sulata potis või ja kuumuta selles hakitud köögiviljad.
3. Lisa 250 ml kanapuljongit ja keeda, kuni köögiviljad on peaaegu pehmed.
4. Lisa kanaliha, ülejäänud puljong ja pigista potti sidrunimahl. Keeda, kuni köögiviljad on täiesti pehmed.
5. Vala poti sisu kannmikserisse  ja püreesta kõik komponendid, kuni konsistents on ühtlane ja ilma tükkideta.
6. Vala kannusisu taas potti, lisa rõõsk koor ja kuumuta supp läbi. Maitsesta soola ja pipraga.



HEA TEADA!

* Esmalt lisa supile vaid ühe sidruni mahl ja maitse – supp ei tohiks muutuda hapuks, sidrunimaitse peaks jääma pigem õrnalt tunda. Võid lisada ka natuke sidrunikoort, kuid arvesta, et koore lisamisega võib supp muutuda mõrkjaks. Seetõttu lisa seda ettevaatlikult.

* Suppi võid maitsestada ka värske peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa