Argitoidud

Ahjustrooganov majoneesiga

Keskmine hinne: 3.57 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Rammus ahjuroog sobib hästi meesperele. Võid valmistükeldatud strooganovi asemel osta ka pehmet sealiha ja lõigata selle ise ribadeks. Juba maitsestatud lihale ära enam maitseaineid lisa.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pruunista kuubikuteks tükedatud lihatükid õlis ning maitsesta soola, pipra ja liha üldmaitseainega.

2. Lõika sibulad õhukesteks ratasteks ja seened viiludeks. Määri ahjuvorm õliga, pane liha vormi põhja. Kata sibularataste ja seeneviiludega ning vala üle majoneesiga. Küpseta 200° juures 30 minutit või kuni liha on pehme ja mure (siis aga kata vorm fooliumiga ja keera kuumus paarikümne kraadi võrra madalamaks).

3. Puista peale tükeldatud sibulapealseid või murulauku. Serveeri kuumade keedetud kartulitega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Sirve 29.nov 2013 11:14
Väga maitsev, mina omalt poolt lisasin majoneesile veel veidi juustu. Teen teinekordki
1