Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ahjustrooganov majoneesiga

Argitoidud

Ahjustrooganov majoneesiga

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Rammus ahjuroog sobib hästi meesperele. Võid valmistükeldatud strooganovi asemel osta ka pehmet sealiha ja lõigata selle ise ribadeks. Juba maitsestatud lihale ära enam maitseaineid lisa.

40-60 min

Retsept
portsjonile
500 g Sealiha (kaelakarbonaad, välisfilee vm)
3 tk Sibul
250 g Šampinjonid
4 dl Majonees
Sool
Must pipar
1 tl Liha üldmaitseaine (soovi korral)
Õli
Roheline sibul
1. Pruunista kuubikuteks tükedatud lihatükid õlis ning maitsesta soola, pipra ja liha üldmaitseainega.

2. Lõika sibulad õhukesteks ratasteks ja seened viiludeks. Määri ahjuvorm õliga, pane liha vormi põhja. Kata sibularataste ja seeneviiludega ning vala üle majoneesiga. Küpseta 200° juures 30 minutit või kuni liha on pehme ja mure (siis aga kata vorm fooliumiga ja keera kuumus paarikümne kraadi võrra madalamaks).

3. Puista peale tükeldatud sibulapealseid või murulauku. Serveeri kuumade keedetud kartulitega.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

Sirve 29.nov 2013 11:14
Väga maitsev, mina omalt poolt lisasin majoneesile veel veidi juustu. Teen teinekordki
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes