Argitoidud

Kuumad hakklihaleivad terava pohlamoosiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Toekad kuumad võileivad teeb eriliseks pohladest keedetud terav moos. Sobilik kõhutäis nii oma perele kui ka külla tulnud sõpradele! Kes pelgab kaloreid, jätku peekon hakklihakattest välja.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pruunista hakitud peekon kuumal pannil, lisa sibul ja küüslauk, kuumuta veel minuti jagu. Lisa hakkliha ja
pruunista samuti, maitsesta paprikapulbri, soola, pipra ja salsakastmega. Tõsta leivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, laota peale hakklihamass ja kata paksu juustuviiluga.

2. Küpseta ahjus 225 kraadi juures 10 minutit või kuni juust sulab. Tõsta igale leivale teravat pohlamoosi ja naudi kohe.

3. Teravat pohlamoosi võiks teha kohe korraga 2–3kordse koguse, panna väikestesse purkidesse ja hoida külmas. See sobib hästi iga liharoa juurde ning on tore jõulukingitus neile, kes magusaid moose ei armasta.
Mõõda pohlad, vesi ja viilutatud tšillipipar paksupõhjalisse kastrulisse. Keeda 5–10 minutit, lisa moosisuhkur ja sool ning keeda veel mõni minut segades suurel kuumusel. Tõsta purkidesse ja kaaneta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa