Argitoidud

Kalkunihautis seentega

Keskmine hinne: 3.49 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Puhasta liha kelmetest ja lõika ribadeks.
2. Haki sibul ja küüslauk ning seened.
3. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liha. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Lisa pannile sibul, küüslauk ja rosmariin ning pruunista kergelt.
5. Pigista juurde sidrunimahl.
6. Lisa hakitud seened ja prae kergelt läbi.
7. Lisa vein, lase sel veidi vähemaks keeda ning vala seejärel hautisesse ka rõõsk koor.
8. Lase haududa ja viimasena maitsesta sojakastmega.

HEA TEADA!
* Serveeri rooga riisi või kuskussiga.
* Ole sojakastmega ettevaatlik, et hautis liiga soolaseks ei muutuks. Kui see siiski juhtub, mahenda kastet rõõsa koorega. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kodanik 20.aug 2014 17:43
Kui kaua hautada keskmiselt?
1