Argitoidud

Ahjurisoto Džiugase juustu ja rooskapsaga

Keskmine hinne: 3.62 Allikas: Džiugas Autor: Raili Mikk
Roog, mis valmib peaaegu et ise.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Prae ahjupoti põhjas õli-võisegus hakitud sibul pehmeks, lisa hakitud küüslauk ja prae veel paar minutit. Lisa riis ja vein ning lase see mulisedes riisi sisse keeda. Kalla potti puljong ja tõsta tunniks 180 kraadisesse ahju.

2. Keeda rooskapsaid 5 minutit, pane pannile ja prae küüslauguõlis pruunikaks. Vajadusel poolita.

3. Riivi kapsastele sidrunikoor, piserda peale mahl ja riivitud juust. Sega läbi. Serveeri risotot rooskapsaste ja juustulaastudega.

VAATA Džiugase pikantse juustu kohta lisaks SIIT!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa