Argitoidud

Kõrvitsasalat seemnete ja rukolaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Röstitud seemned annavad igale salatile mõnusa meki. Rosin on siin lausa rosin roale.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori kõrvits ja lõika 1,5–2 cm viiludeks ning need omakorda kuubikuteks. Pane kõrvitsakuubikud kaussi koos soola, vürtside ja 2 sl õliga. Sega läbi. Tõsta kõrvitsakuubikud ahjuplaadile ja rösti 225- kraadises ahjus 10 min. Pane samasse, õli ja vürtsidega kaussi rosinad, lisa veiniäädikas, apelsinimahl ja ülejäänud õli.

2. Rösti seemned kuival pannil. Tõsta salatilehed kaussi, pane peale kõrvits.

3. Sega kergelt käega läbi. Puista peale seemned ja vala kaste. Maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa