Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kalafilee seesamiseemnetega

Argitoidud

Kalafilee seesamiseemnetega

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Krõbeda seesamikattega kala on igati tervislik roog, mis kalorite poolestki keskmisele alla jääb.

40-60 min

20 min + 15 min külmkapis + 20 min ahjus

Retsept
portsjonile
700 g Valge kala filee (koha, tursk, pangasius vms)
1 tl Sool
1 tl Must pipar
Õli ja või (praadimiseks)
SEESAMISEEMNEKATE
2 viilu Röstsai
30 g Pehme või
0.5 dl Seesamiseemned
1 tl Sool
1 tl Valge pipar
0.5 tl Suhur
1. Sega sai, või ja maitseained kombainis. Sega hulka seesamiseemned. Rulli mass küpsetuspaberi vahel õhukeseks ja pane vähemalt 15 minutiks külmkappi.

2. Maitsesta kalafileed soola ja pipraga ning prae või ja õlis segus mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta ahjuplaadile küpsetuspaberile.

3. Lõika seesamikate paraja suurusega tükkideks ja tõsta kalafileedele. Küpseta 150-kraadises ahjus 20 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes