Argitoidud

Tom Kha gai ehk Tai supp kookospiimaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
No küll on maitsev. Teravust timmi just oma meele järgi.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tai supi tegemiseks tasub kõik enne ette valmistada. Puhasta ja viiluta ingver, küüslauk, tšilli ja sibul. Pane kanapuljong keema. Kui mullid juba tõusevad, lisa kaffirlaimi lehed ja sidrunhein.

2. Kui sul on õnnestunud saada värsket sidrunheina, võta välimine valge kiht ära, tambi vart pisut noa käepidemega ja keera sõlm peale. Nii tuleb maitse kõige paremini välja. Nüüd lisa kõik viilutatud kraam ja maitseained.

3. Kana lõika ristikiudu paarimillimeetristeks ribadeks. Ja lisa üsna lõpus koos kookospiimaga.

4. Kui tuli juba kinni keeratud, viska supi sisse ka poolitatud pisikesed tomatid. Serveeri koos laimisektoritega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 09.jaan 2014 12:17
Seened olid tekstis tõesti ülearu. Nüüd on apsakas ära parandatud.
a. 09.jaan 2014 11:47
" Puhasta ja viiluta ingver, küüslauk, tšilli, sibul ja seened." Millised seened? Koostisosade all pole seeni mainitud.
1