Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kitsejuustusaiad meega

Argitoidud

Kitsejuustusaiad meega

Angeelika Kang Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Pika Prantsuse saia peal grillitud mesine kitsejuust, mis on üle puistatud seedermänni seemnetega, maitseb parimalt just ahjust võetuna. Võimalusel kasuta mõnd põneva maitsega mett (lavendel, rosmariin vm).

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 viilu Pikk sai
3 sl Oliiviõli
200 g Kitsejuust (koorikuga pehme juust)
50 g Seedermänni seemned
2 sl Vedel mesi
1. Lõika sai veidi diagonaalselt 1,5 cm paksusteks viiludeks. Pintselda saiaviilud õliga.

2. Lõika kitsejuust 1 cm paksusteks viiludeks ja aseta saiaviiludele. Puista peale seedermänni seemneid ja nirista üle vedela meega. Küpseta 225-kraadises ahjus 10 minutit, kuni juust hakkab kergelt sulama ja seedermänni seemned muutuvad kuldpruuniks.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes