Argitoidud

Kitsejuustusaiad meega

Keskmine hinne: 4.58 Allikas: Kodukiri Autor: Angeelika Kang
Pika Prantsuse saia peal grillitud mesine kitsejuust, mis on üle puistatud seedermänni seemnetega, maitseb parimalt just ahjust võetuna. Võimalusel kasuta mõnd põneva maitsega mett (lavendel, rosmariin vm).
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika sai veidi diagonaalselt 1,5 cm paksusteks viiludeks. Pintselda saiaviilud õliga.

2. Lõika kitsejuust 1 cm paksusteks viiludeks ja aseta saiaviiludele. Puista peale seedermänni seemneid ja nirista üle vedela meega. Küpseta 225-kraadises ahjus 10 minutit, kuni juust hakkab kergelt sulama ja seedermänni seemned muutuvad kuldpruuniks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa