Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Seenelise kalapallid

Argitoidud

Seenelise kalapallid

Katrin Press Seened potti, pannile ja purki
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Katrin Press
Kalapallid saavad hoopis teise maitsejume, kui sinna lisada veidi soolaseeni. 

20-40 min

Retsept
portsjonile
600 g Kalafilee (haug, ahven, tilaapia)
2 dl Kupatatud soolaseened (riisikad)
2 dl Toorjuust (küüslauguga või ürtidega)
0.5 dl Riivsai
1 tk Muna
0.5 tl Must pipar
Sool (vajadusel)
Till (hakitud)
Sidrunimahl
2 dl Riivsai (veeretamiseks)
1. Purusta kalafileed köögikombainis või hakkllihamasinas. Lisa kõik muud ained ja sega ühtlaseks.

2. Veereta märgade näppude vahel umbes 30 pallikest, keeruta neid riivsaias ja lao küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

3. Küpseta 175-kraadises ahjus 15-20 minutit.

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga