Argitoidud

Metsavahi köögiviljapada

Keskmine hinne: 3.29 Allikas: Taimetoidud kõigile Autor: Tiina Lebane
Õlles pehmeks haudunud köögiviljade karamelline maitse on imehea! Ära haudumisajaga koonerda, sest pikem hautamine vallandab kõik võrratud aroomid. Lisandiks sobivad erinevad sepikud ja must leib, ikka võiga kaetult.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Koori kõik köögiviljad ja lõika õhukesteks, umbes 3 cm pikkusteks kangideks. Lase õli potis kuumaks, lisa tükeldatud köögiviljad ja kuumuta segades 5 minutit.

2. Nüüd lisa õlu, valge veini äädikas ja maitseained. Lase pada keema ja hauta madalal kuumusel kaane all
30–40 minuti, aeg-ajalt segades. Kui vedelik liiga ära keeb, lisa törtsuke vett. Serveeri kuumalt. Soovi korral kaunista eri värvi piprateradega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ikvibi 07.veeb 2014 09:36
Valge veini äädikat ja kadakamarju polnud käepärast, sellerit samuti - selle asemel lisasin juurpeterselli. Roog sai siiski väga hea, teen teinekordki. Ülejäänud õlle kasutasin magusa õllepätsi küpsetamiseks - seegi maitses hää! Tundub, et olen avastanud õlle toiduvalmistamiseks, seni ma seda polnud proovinud.
1