Argitoidud

Taipärane kookospiimasupp krevettide ja riisinuudlitega

Keskmine hinne: 3.59 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Maitseaineriiulitel on olemas kõik vajalik, et keeta valmis üks tõeliselt aasiahõnguline särtsakas supp.
Karripasta kogust reguleeri vastavalt sellele, kui teravat suppi soovid.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Kõigepealt valmista ette nuudlid. Vala riisinuudlitele keev vesi, lase kaane all 3 minutit seista. Nõruta, loputa külma veega ja jäta ootele.

2. Kuumuta poti põhjas õli ja karripasta. Pane juurde kookospiim, kanapuljong ja suhkur. Sega vispliga läbi
ja lase keema. Poolita tomatid, viiluta šampinjonid. Lisa supisse, keeda 10 minutit. Keera kuumus kinni.

3. Tõsta supisse krevetid, need sulavad kuumas vedelikus paari minutiga. Maitsesta supp kalakastme ja laimimahlaga.

4. Serveerimiseks tõsta igasse taldrikusse või kaussi ports riisinuudleid ja sellele kulbitäis suppi. Ära unusta
lisada värsket koriandrit, see muudab aasiapärase maitseelamuse täiuslikuks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa