Argitoidud

Mehhiko kanasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Mehhikopärane punane kanasupp ehk caldo de pollo rojo valmib hõlpsalt ja vähestest toiduainetest. Ära unusta supi kõrvale pakkuda lisandeid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja haki sibul ning küüslauk. Puhasta tšilli seemnetest ja haki. Kuumuta pannil õli ning hauta selles sibul, küüslauk ja tšilli madalal kuumusel pehmeks (5–7 minutit). Lisa vürtsköömned ja tomatid koos vedelikuga. Püreesta segu kannmikseris või saumikseriga täiesti ühtlaseks.

2. Vala potti. Lisa nii palju kanapuljongit, kui paksu suppi soovid. Lase keema. Tükelda kanafileed ja lisa supisse. Hauta madalal kuumusel 15 minutit, kuni kana on küps.

3. Tõsta pott tulelt ja sega hulka laimide mahl. Serveeri lisandeid väikestes kausikestes, et iga sööja saaks neid vastavalt oma maitsele supile juurde panna.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa