Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Mehhiko kanasupp

Argitoidud

Mehhiko kanasupp

Mari-Liis Ilover Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Mehhikopärane punane kanasupp ehk caldo de pollo rojo valmib hõlpsalt ja vähestest toiduainetest. Ära unusta supi kõrvale pakkuda lisandeid.
20-40 min
Gluteenivaba
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
1 tk Mugulsibul
4 küünt Küüslauk
1 kaun Punane tšilli
2 sl Oliiviõli
1 tl Vürtsköömen (jahvatatud)
400 g Kooritud ploomtomat (konserv)
8 dl Kanapuljong
2 tk Kanafilee
2 tk Laim
Sool
LISANDID
Tortilja
Avokaado (tükledatud)
Laim (sektoriteks lõigatud)
Punane sibul (rõngasteks lõigatud)
Koriander (värske, hakitud)
1. Koori ja haki sibul ning küüslauk. Puhasta tšilli seemnetest ja haki. Kuumuta pannil õli ning hauta selles sibul, küüslauk ja tšilli madalal kuumusel pehmeks (5–7 minutit). Lisa vürtsköömned ja tomatid koos vedelikuga. Püreesta segu kannmikseris või saumikseriga täiesti ühtlaseks.

2. Vala potti. Lisa nii palju kanapuljongit, kui paksu suppi soovid. Lase keema. Tükelda kanafileed ja lisa supisse. Hauta madalal kuumusel 15 minutit, kuni kana on küps.

3. Tõsta pott tulelt ja sega hulka laimide mahl. Serveeri lisandeid väikestes kausikestes, et iga sööja saaks neid vastavalt oma maitsele supile juurde panna.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes