Argitoidud

Läätse-hakklihasupp

Keskmine hinne: 3.2 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Hästi maitserikas ja tummine supp, mis saab vürtsidest. Supp ei ole terav, aga on vaatamata sellele mõnusalt soojendav.
Kogus: 6 portsjonit
1. Kuumuta pannil või paksu põhjalises potis õli. Prae hakkliha läbi, umbes 5 minutit. Koori ja haki sibulad ning küüslauk. Lisa need hakklihale koos jahvatatud vürtsköömnete, ingveri ja garam masalaga. Maitsesta soola ja musta pipraga. Sega läbi ja prae veel 5 minutit. Kui kasutasid panni, vala panni sisu nüüd potti.

2. Puhasta porgand, lõika õhukesteks ratasteks. Tõsta potti hakkliha juurde. Lisa ka purustatud tomatid, vesi, läätsed ja loorberilehed. Keeda 15 minutit. Maitse ning vajaduse korral lisa veel soola ja musta pipart.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa