Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Läätse-hakklihasupp

Argitoidud

Läätse-hakklihasupp

Mari-Liis Ilover Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Hästi maitserikas ja tummine supp, mis saab vürtsidest. Supp ei ole terav, aga on vaatamata sellele mõnusalt soojendav.
Retsept
portsjonile
400 g Kodune hakkliha
2 sl Õli
2 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 tl Vürtsköömen (jahvatatud)
1 tl Ingver (jahvatatud)
1 tl Garam masala
1 tk Porgand
400 g Purustatud tomatid (konserv)
1.2 l Vesi
2 lehte Loorber
Sool
Must pipar
2 dl Läätsed
1. Kuumuta pannil või paksu põhjalises potis õli. Prae hakkliha läbi, umbes 5 minutit. Koori ja haki sibulad ning küüslauk. Lisa need hakklihale koos jahvatatud vürtsköömnete, ingveri ja garam masalaga. Maitsesta soola ja musta pipraga. Sega läbi ja prae veel 5 minutit. Kui kasutasid panni, vala panni sisu nüüd potti.

2. Puhasta porgand, lõika õhukesteks ratasteks. Tõsta potti hakkliha juurde. Lisa ka purustatud tomatid, vesi, läätsed ja loorberilehed. Keeda 15 minutit. Maitse ning vajaduse korral lisa veel soola ja musta pipart.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool