Argitoidud

Jõhvikakissell apelsini ja kaneeliga

Keskmine hinne: 3.48 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Talvine marjamaius saab eriti mõnusa maitsenüansi apelsinist ja kaneelist.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tõsta jõhvikad, apelsinipoolik, kaneelikoor, vesi ja suhkur potti. Keeda 10 minutit. Kurna vedelik läbi sõela teise anumasse. Eemalda kaneelikoor. Suru sõelal olevatest jõhvikatest nii palju mahla ja viljaliha läbi sõela vedeliku sisse, kui saad. Pigista ka keenud apelsinist võimalikult palju mahla läbi sõela.

2. Vala vedelik potti tagasi ning kuumuta keema.

3. Sega kartulitärklis külma veega. Tõsta pott tulelt ja lisa tärklise-vee segu kissellile peenikese nirena,
pidevalt kisselli segades. Pane pott uuesti tulele ning kuumuta esimeste keemismullide tekkeni. Võta tulelt ja vala kissell teise anumasse jahtuma.

HEA TEADA!
Et hoida ära naha teket, puista valmis kuumale kissellile veidi suhkrut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa