Argitoidud

Hollandi kaste kapparitega

Keskmine hinne: 3.25 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Hollandi kaste lõhnab kui kevad, ent on siivutult rammus. Selle muna-võikooslust saab seekord tasandatud soolaste kapparitega. Ka ürte kasuta julgelt ja vastavalt oma maitse-eelistustele. Serveeri näiteks aurutatud või rasvata küpsetatud lõhega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Sega kuumuskindlas kausis munakollased sidrunimahlaga ühtlaseks. Aseta kauss nõrgalt keeva veega nõu kohale ning alusta vispeldamisega. Lisa segamist jätkates paarikümne sekundi tagant võid, kuni saad
pehme kastme.

2. Maitsesta kastet (vajadusel külmas vees 10 minutit seisnud) peeneks hakitud kapparitega ning ürtidega. Täienda maitset vajadusel pipra ja sidrunimahlaga. Serveeri võimalikult kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa